nl     en

Waarom kiezen gasten voor Ajabu Adventures

Wij bieden privé reizen op maat, afgestemd op de behoeften en wensen van individuele reizigers. Of ze nu een exotische strandvakantie willen combineren met een bezoek aan de mooiste wildparken in Tanzania of liever de Kilimanjaro beklimmen, het is allemaal mogelijk.

Onze reizen zijn ook zeer geschikt voor families met kinderen.

We staan bekend om onze persoonlijke service, aandacht en hoge kwaliteit.Het Tripadvisor Certificate of Excellence hebben we in 2014 gewonnen vanwege de excellente reviews van reizigers. Lees de reviews op Tripadvisor.

We zijn gevestigd in Arusha, het safarihart van Tanzania. Alle medewerkers van het Ajabu Adventures-team wonen in Tanzania en de meesten zijn er opgegroeid. Hierdoor kennen we het land en de cultuur als geen ander en kunnen we reizigers de meest bijzondere plekjes laten zien.

Onze speciale 4WD safariauto’s zijn ontworpen met extra grote ramen, open schaduwdak en veel beenruimte, zodat reizigers optimaal kunnen genieten van hun safari. Verder beschikken onze auto’s over airconditioning, koelkast, oplaadmogelijkheden en een beanbag. De auto’s zijn uitermate geschikt voor film- en fotosafari’s.

Onze Tanzaniaanse privégidsen behoren tot de meest ervaren, goed opgeleide gidsen in Tanzania en spreken vloeiend Engels. Vanaf het moment van aankomst tot vertrek staat er een privé gids klaar. Vol passie nemen zij reizigers mee op een unieke reis door de cultuur, de natuur en het dierenrijk van Tanzania.

Wie reist met Ajabu Adventures gaat Tanzania écht ervaren, beleven en voelen!

Leave a Reply