Accommodaties safari- en strandvakanties in Tanzania

Selectie

Om u kennis te laten maken met de accommodaties op het vasteland van Tanzania en de eilanden, vindt u op deze pagina een overzicht van de accommodaties die wij het meest boeken. Het aanbod is dus niet volledig. Als u een voorkeur heeft voor een andere accommodatie, dan boeken wij deze met alle plezier voor u. 

Hoge kwaliteit

Tijdens uw safari overnacht u in lodges en/of tented camps van een (boven)gemiddeld tot hoog kwaliteitsniveau. De tented camps zijn mooi ingerichte, ruime tenten, waarin u gewoon kunt lopen en staan. Ze zijn voorzien van echte bedden met klamboe en badkamer. U zult in de tented camps het echte “Out of Africa”-gevoel ervaren. Als u liever alleen in lodges verblijft, dan kunt u dat aangeven.  De keuze is aan u. 

Half- of volpension

Accommodaties op het vasteland worden geboekt op basis van volpension: diner op de dag van aankomst en ontbijt en (picknick)lunch de volgende dag. Tijdens de dagen dat u in de parken verblijft of onderweg bent, heeft uw gids voor u een picknick lunch. Accommodaties op de eilanden worden in de regel geboekt op basis van halfpension: diner in de avond en ontbijt de volgende morgen. Gedurende de dag bent u dan vrij om te doen waar u zin in heeft.

Arusha

arusha coffee lodge arusha safari hart private tanzania

Lake Manyara & Karatu

lake manyara karatu ngorongoro area lodges tanzania private expeditions

Tarangire National Park

tree boabab tarangire tanzania private safari

Ngorongoro Krater

ngorongoro crater bottom tanzania private expeditions

Zanzibar eilanden

beds exotic zanzibar tanzania private safari

Serengeti National Park

serengeti view nature wildlife tanzania private safaris