Bestemmingen

Tanzania biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan mogelijkheden: van de mooiste wildparken en exotische eilanden tot een bezoek aan de Maasai en het beklimmen van de Mount Meru of Kilimanjaro.

Blader door onze bestemmingen in Tanzania

Serengeti National Park – privé safari Tanzania

Eindeloze vlakten, spectaculaire zonsondergangen, de geur van de Afrikaanse natuur en het geluid van brullende leeuwen in de verte. Serengeti National Park is Afrika’s beroemdste wildpark. Verlies uw hart aan de imposante hoeveelheid wilde dieren, de mooie landschappen en oneindige vergezichten op een schitterende privé safari.

Ngorongoro krater – privé safari Tanzania

Ngorongoro krater is ’s werelds grootste ingestorte vulkaan, met een krateroppervlakte van 259 km² en met kraterwanden van meer dan 600 meter hoog. Omdat de krater door zijn vorm een afgesloten gebied vormt, heeft zich hier een eigen wereld ontwikkeld. Ontdek deze wereld onder leiding van een privé gids.

Zanzibar, Mafia en Pemba – strandvakantie Tanzania

Met kilometerslange witte stranden en schitterende koraalriffen heeft u de kans om op Zanzibar, Pemba en Mafia te relaxen in uw eigen exotische paradijs. Deze drie eilanden, die tot vijftig kilometer ten oosten van de kust van Tanzania liggen, worden ook wel de specerijeneilanden genoemd. Ze worden omgeven door witte stranden, kokosbomen, turquoise gekleurd water, mangroven en koraalrif en bieden alle faciliteiten voor (onder)watersporten.

Kilimanjaro Tanzania – privé beklimming

De ultieme tocht naar het dak van Afrika.

Tarangire National Park- privé safari Tanzania

Beroemd om zijn grote aantallen olifanten, baobabbomen en pythons.

Lake Manyara National Park – privé safari Tanzania

Bekend om de duizenden flamingo’s en de boomklimmende leeuwen.

Arusha National Park – privé safari Tanzania

Een uniek natuurgebied met vele wilde dieren, dat ligt tussen de Kilimanjaro en Mount Meru.

Mount Meru Tanzania – privé beklimming

Op een na hoogste berg van Tanzania en één van Afrika’s mooiste vulkanen.