nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

5 Redenen waarom u nú op safari in Tanzania moet gaan

Family of giraffes in Ngorongoro Conservation Area Tanzania

Wie zou nou niet eeuwig dat heerlijke vakantiegevoel willen vasthouden? Het gevoel van vrijheid. Om eindelijk, na een jaar van vele restricties, weer nieuwe plekken te ontdekken en andere culturen op te snuiven? Nu de zomervakantie al weer tot een herinnering is vervlogen, valt u waarschijnlijk snel terug in de dagelijkse routine en hectiek van alledag.

Maar als wij u nu uitnodigen om alvast te dromen over een nieuwe vakantie? Echt te gaan plannen. En de voorpret en spanning meteen weer op te pakken voor een reis die u nog vóór het einde van dit jaar gaat ondernemen? Wij gaan u namelijk 5 onweerstaanbare redenen geven waarom u nog in 2021 een safari naar Tanzania zou moeten maken!

Reden 1. U komt bijna geen andere toeristen tegen – maar destemeer wild!

Vergeleken ‘normale’ jaren komen er nog steeds maar een handjevol bezoekers naar Tanzania. Dit betekent dat u ten volle kunt genieten van de schoonheid van de bestemming. Met een bevoorrecht gevoel rijdt u over de savanne vlaktes en observeert u wilde dieren in alle rust, zonder andere auto’s. Bovendien kunnen wij zonder problemen de beste kamers voor u reserveren in de safari lodges van uw keuze. Simpelweg omdat er maar een paar gasten zijn.

Toch merken we ook dat de belangstelling voor Tanzania toeneemt en de boekingen voor volgend jaar al aantrekken. Laten we er nu voor zorgen dat u al die toeristen voor bent en u de nationale parken nog even helemaal voor uzelf heeft!

Reden 2. Social distancing was nog nooit zo gemakkelijk op safari

Een privé safari in Tanzania is één van de veiligste manieren van reizen op dit moment. Ver weg van de drukte, alleen u, uw familie en uw eigen gids. Social distancing voelt zelfs natuurlijk dankzij de overvloed aan ongerepte natuur die u omringt. Tijdens uw safari verblijft u in kleinschalige, intieme lodges en tentenkampen op afgelegen plekken. Bovendien brengt u de meeste tijd buiten door, met wandelen, kanoën of het spotten van dieren, hoog van onder het uitklapbare dak van uw safari auto.

Lees meer over de huidige situatie in Tanzania en wat u kunt verwachten als u op safari gaat!

Happy guests on family safari in Tanzania

Reden 3. Direct en comfortabel vliegen naar Kilimanjaro en Zanzibar

Tanzania is vanuit de hele wereld eenvoudig te bereiken. Zo vliegt KLM 7x per week van Amsterdam naar Tanzania en zijn er mooie deals voor dit najaar beschikbaar. Vooral als u een beetje kunt schuiven met de data; een flexibiliteit die wij u met de safari eveneens kunnen bieden. Vliegen is beslist een stuk relaxter met relatief weinig passagiers op de vlucht. Bovendien kunt u bij KLM altijd kosteloos omboeken naar een andere datum of uw bestemming wijzigen. En wist u dat u 3x per week rechtstreeks naar of vanuit Zanzibar kunt vliegen? Kortom, nóg meer redenen om een ontspannende strandverlenging aan uw safari toe te voegen!

“We konden onbezorgd genieten van onze reis, die des te aangenamer was in tijden van COVID.”
– Barbara V.

 

Reden 4. Profiteer van de scherpste tarieven

De meerderheid van onze partners hanteert al sinds 2020 of zelfs 2019 dezelfde prijzen. Sommigen hebben zelfs onlangs geweldige aanbiedingen tot eind 2021 geïntroduceerd. Helaas zullen de tarieven vanaf volgend jaar naar verwachting stijgen, om te compenseren voor het verlies van voorgaande jaren. Dus reserveer nu die plek op de eerste rang voor de Grote Wildebeest Migratie terwijl u nog kunt genieten van de scherpste prijzen!

Luxury safari tent at night by Asanja Grumeti

Reden 5. Flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden voor uw Tanzania safari

“Maar wat als ik nu boek en ik niet kan reizen vanwege COVID-19 beperkingen?” We begrijpen volledig dat dit een veelvoorkomende zorg is onder reizigers. Om u gerust te stellen, bieden wij nog steeds extra flexibele boekings- en annuleringsvoorwaarden. Inclusief de mogelijkheid om gratis te annuleren of om uw safari kosteloos te verzetten tot maar liefst enkele weken voor vertrek. Zo kunnen we samen in alle vertrouwen uw reis plannen en boeken!

“We hebben een heel goed verzorgde en indrukwekkende safari mogen beleven via Ajabu. We voelden ons, ondanks de huidige Corona epidemie en het bijzondere land, steeds heel veilig.”
– Alexander O.

Bekijk nog meer feedback van onze gasten op Tripadvisor!

Ziet u zichzelf al zitten bij het kampvuur met een glas wijn, onder de Afrikaanse sterrenhemel? Of kerst vieren in de zon onder een palmboom op Zanzibar? Neem nu contact met ons op voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden voor uw privé safari naar Tanzania te bespreken.

Laten we plannen!

P.S. Mocht u na deze 5 redenen nog niet helemaal overtuigd zijn, dan hebben we nog een goed alternatief: ga mee op een gratis virtuele safari door Tanzania! U kunt gaan wanneer u wilt, waar u maar wilt en het kost u geen cent. Meld u aan voor onze 4-daagse virtuele privé safari vol reistips, interessante weetjes en inspirerende foto’s.

Leave a Reply