nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Accommodaties safari- en strandvakanties in Tanzania

Selectie

Om u kennis te laten maken met de accommodaties op het vasteland van Tanzania en de eilanden, vindt u op deze pagina een overzicht van de accommodaties die wij het meest boeken. Het aanbod is dus niet volledig. Als u een voorkeur heeft voor een andere accommodatie, dan boeken wij deze met alle plezier voor u. 

Hoge kwaliteit

Tijdens uw safari overnacht u in lodges en/of tented camps van een (boven)gemiddeld tot hoog kwaliteitsniveau. De tented camps zijn mooi ingerichte, ruime tenten, waarin u gewoon kunt lopen en staan. Ze zijn voorzien van echte bedden met klamboe en badkamer. U zult in de tented camps het echte “Out of Africa”-gevoel ervaren. Als u liever alleen in lodges verblijft, dan kunt u dat aangeven.  De keuze is aan u. 

Half- of volpension

Accommodaties op het vasteland worden geboekt op basis van volpension: diner op de dag van aankomst en ontbijt en (picknick)lunch de volgende dag. Tijdens de dagen dat u in de parken verblijft of onderweg bent, heeft uw gids voor u een picknick lunch. Accommodaties op de eilanden worden in de regel geboekt op basis van halfpension: diner in de avond en ontbijt de volgende morgen. Gedurende de dag bent u dan vrij om te doen waar u zin in heeft.

Arusha

AccommodatIions-Arusha-Tanzania-private-safaris

Lake Manyara & Karatu

lake-manyara-ngorongoro-area-karatu-tanzania-private-safaris

Tarangire National Park

tarangire-baobab-tanzania-private-safari

Ngorongoro Krater

ngorongoro-view-krater-tanzania-private-safaris

Zanzibar eilanden

zanzibar-islands-mafia-pemba-tanzania-private-safari

Serengeti National Park

serengeti-savanna-wildlife-big-five-tanzania-private-safaris