nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Maramboi Tented Camp

Maramboi Tented Camp is gelegen in het ecosysteem van Lake Manyara en vormt een perfecte uitvalsbasis voor een bezoek aan Tarangire National Park (circa een half uur van de hoofdingang). Daar het zich precies in de corridor tussen twee beschermde gebied bevindt, is er rondom de lodge volop wild te zien zoals zebra’s, gnoes, giraffe en gazellen.

De lodge telt 44 tenten op een houten platform. Ze zijn ruim en comfortabel, beschikken over een eigen badkamer en privé veranda met uitzicht over het gouden grasland en de majestueuze palmbomen. Ook het hoofdgebouw is gebouwd op een verhoogd dek, inclusief restaurant en een lounge met zachte grote banken en fauteuils.

Neem plaats rond het kampvuur, geniet van een indrukwekkende zonsondergang en sluit de dag af met een heerlijke maaltijd in het restaurant of buiten onder sterrenhemel. Zelfs vanaf het zwembad kunt u optimaal genieten van het uitzicht en het omringende wild.

Een aanrader is een wandeling naar Lake Manyara (1 uur), begeleid door een Maasai gids, waar u flamingo’s en andere vogels van dichterbij kunt bekijken.

Wifi is beschikbaar.

<< Keer terug naar accommodaties in/nabij Tarangire National Park