nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Over Ajabu Adventures – uw Tanzania specialist

safaribedrijf ajabu privé arusha tanzania
Ajabu Adventures is een Nederlands safaribedrijf gespecialiseerd in privéreizen in Tanzania. Wij bieden reizen op maat, afgestemd op uw behoeften en wensen. Of u nu een relaxte strandvakantie wilt combineren met een schitterende safari of liever de Kilimanjaro beklimt in combinatie met een bezoek aan de mooiste wildparken in Tanzania en Kenia, het is allemaal mogelijk. 

Passie en aandacht

We staan bekend om onze persoonlijke service, aandacht en hoge kwaliteit. Onze Tanzaniaanse privégidsen behoren tot de meest ervaren, goed opgeleide gidsen in Tanzania en spreken vloeiend Engels. Vanaf het moment van aankomst tot vertrek staat uw gids voor u klaar. Vol passie neemt hij u mee op een unieke reis door de cultuur, de natuur en het dierenrijk van Tanzania.

Exclusief Tanzania

Ajabu Adventures is opgericht door Gertjan Stegeman. Opgegroeid in verschillende Oost-Afrikaanse landen, waaronder Tanzania, heeft hij altijd een passie gehouden voor de schoonheid en diversiteit van dit bijzondere land. Ajabu is gevestigd in Arusha, het safarihart van Tanzania. Hierdoor kennen we het land en de cultuur als geen ander en kunnen we u de meest bijzondere plekjes laten zien. Zo is het ook mogelijk een uniek kijkje te krijgen in het leven en rituelen van de kleurrijke Maasai, door een  exclusief bezoek te brengen aan een authentiek Maasai dorp.

ajabu adventures tanzania game drive manyara privé safari

Wonderen van Tanzania

De naam Ajabu betekent in het Swahili ‘wonder’. En dat verwoordt precies wat Tanzania is: een schitterend land vol natuurwonderen. Van het beroemdste wildpark ter wereld, Serengeti National Park,  en de grootste vulkaan van Afrika, de Ngorongoro Crater, tot de hoogste berg van Afrika, de imponerende Kilimanjaro, en Afrika’s meest exotische eiland Zanzibar.

Comfortabel reizen

De speciale 4×4 aangedreven safariauto’s zijn ontworpen met extra grote ramen, open schaduwdak en veel beenruimte, zodat u optimaal kunt genieten van uw safari. Verder beschikken de auto’s over airconditioning, koelkast, oplaadmogelijkheden en een beanbag. De auto’s zijn uitermate geschikt voor film- en fotosafari’s.

Reizen met Ajabu Adventures betekent dat u Tanzania écht gaat ervaren, beleven en voelen. Laat ons u de wonderen van Tanzania zien!

Wat zeggen anderen over Ajabu? Lees de reviews op TripAdvisor en SafariBookings.

car1