nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Bestemmingen

Tanzania biedt een ongelooflijke verscheidenheid aan mogelijkheden: van de mooiste wildparken en exotische eilanden tot een bezoek aan de Maasai en het beklimmen van de Mount Meru of Kilimanjaro.

Blader door onze bestemmingen in Tanzania

Cheeta at the Serengeti plains in Tanzania

Serengeti National Park – privé safari Tanzania

Eindeloze vlakten, spectaculaire zonsondergangen, de geur van de Afrikaanse natuur en het geluid van brullende leeuwen in de verte. Serengeti National Park is Afrika’s beroemdste wildpark.

De Grote Wildebeest Migratie in Serengeti National Park

De jaarlijkse Wildebeest Migratie is één van de meest spectaculaire en adembenemende gebeurtenissen ter wereld. Een droom voor velen om dit ongelooflijke natuurwonder van dichtbij te aanschouwen.

Ngorongoro krater – privé safari Tanzania

De Ngorongoro krater is ’s werelds grootste ingestorte vulkaan en vormt een spectaculaire kom met kraterwanden van meer dan 600 meter hoog. Dit wereldwonder staat ook bekend als het "Hof van Eden".
Pristine beach and cliffs at Zanzibar Tanzania

Zanzibar, Mafia en Pemba – strandvakantie Tanzania

Relax in uw eigen paradijs in de Indische Oceaan, met kilometerslange witte stranden en schitterende koraalriffen. De exotische eilanden Zanzibar, Pemba en Mafia worden ook wel de ‘Specerijeneilanden’ genoemd.
Mountain climbing Mount Kilimanjaro in Tanzania

Mount Kilimanjaro Tanzania – privé beklimming

Maak met ons de ultieme tocht naar het 'dak van Afrika'. De Kilimanjaro is niet alleen de hoogste vrijstaande berg ter wereld maar ook één van de meest toegankelijke toppen.

Tarangire National Park- privé safari Tanzania

Beroemd om haar grote aantallen olifanten en de indrukwekkende baobab bomen is Tarangire een echt pareltje tijdens uw safari in Noord-Tanzania.
Lion in tree in Serengeti National Park

Lake Manyara National Park – privé safari Tanzania

Lake Manyara staat bekend om de boomklimmende leeuwen maar is daarnaast ook een waar vogelparadijs. Het uitgestrekte meer wordt regelmatig dieproze gekleurd door de duizenden flamingo's.
Giraffes at Momella Lakes in Arusha National Park

Arusha National Park – privé safari Tanzania

Dit unieke natuurgebied, gelegen tussen de majestueuze vulkanen Kilimanjaro en Mount Meru, zal u op veel manieren verrassen.
Mount Meru during sunset in Arusha

Mount Meru Tanzania – privé beklimming

Beklim de op één na hoogste berg van Tanzania en één van Afrika's mooiste vulkanen. Mount Meru biedt een indrukwekkend landschap voor zowel natuurliefhebbers als bergbeklimmers.