nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Boek nu uw privé safari naar Tanzania

Boek uw privé safari naar Tanzania voor 2021

Bij reizen draait alles om het onverwachte. Ontdekken van het onbekende. Maar dit moet natuurlijk wel onbekommerd verlopen, zonder u zorgen te moeten maken over uw veiligheid of gezondheid.

Tanzania heeft de grenzen geopend en we kunnen niet wachten om u weer te verwelkomen. Het welzijn van onze gasten en medewerkers is echter onze eerste prioriteit. Zeker in deze dagen. Terwijl we ons voorbereiden om weer bezoekers te ontvangen, zijn er gedetailleerde hygiëneprotocollen geïntroduceerd op het vliegveld en in de lodges, gebaseerd op de WHO-richtlijnen.

Unieke ervaringen op veilige afstand

Een privé safari in Tanzania is één van de veiligste manieren van reizen in de huidige wereldwijde situatie. U deelt uw safarivoertuig uitsluitend met uw partner of familie. Bestuurd door onze toegewijde en bekwame gids, die u de hele reis zal begeleiden. U bezoekt afgelegen, prachtige landschappen, glooiende heuvels en eindeloze vlaktes. U verblijft in kleinschalige en intieme lodges, zorgvuldig door ons geselecteerd. En de enige afstand waar u op hoeft te letten, is tussen u en de wilde dieren.

Giraffes doing social distancing in Lake Manyara National Park

Durf vooruit te kijken

We kunnen ons voorstellen dat u nog terughoudend bent met het boeken van een nieuwe reis. Toch is het vooral in deze tijd belangrijk om dingen te hebben om naar uit te kijken! Daarom willen wij u zoveel mogelijk zekerheid en extra flexibiliteit bieden bij het vastleggen van een onvergetelijke safari.

Bent u klaar om weer plannen te maken? Boek nu uw safari voor januari t/m juni 2021 en maak gebruik van de volgende voordelen!

⇒ Kosteloos annuleren

Profiteer van de mogelijkheid om kosteloos te annuleren tot 1 oktober 2020. U hoeft geen aanbetaling te doen tot het moment dat u uw safari bevestigt aan het einde van deze flexibele periode. Zo kunt u uw volgende avontuur met een gerust hart plannen, met de zekerheid dat u het nog op een later moment kosteloos kunt wijzigen of annuleren. *

⇒ Reis voor 2020 prijzen

Boek uw safari voor 2021 maar reis voor 2020 prijzen! Onze #2020garantie is nog steeds geldig dus we garanderen u de huidige tarieven voor uw safari volgend jaar..

⇒ Gratis virtuele safari

Tijdens het samenstellen van uw safari ontvangt u van ons een gratis 4-daagse virtuele tour zodat u alvast kunt genieten van uw komende avontuur! Raak geïnspireerd door de eindeloze vlaktes van de Serengeti, de met sneeuw bedekte berg Kilimanjaro, de meest ongerepte stranden en het onontgonnen zuiden. Met handige reistips, interessante weetjes en inspirerende foto’s en video’s!

Bent u klaar om weer avontuurlijke plannen te maken voor de toekomst? Neem nu contact met ons op voor een unieke, op maat gemaakte reisvoorstel voor 2021

Droom nu. Plan nu. En reis binnenkort!

 

  * Het kosteloos annuleringsbeleid is mede mogelijk dankzij de meerderheid van de accommodaties waar we mee samenwerken, maar deze regeling dekt niet alle lodges.   

Leave a Reply