nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Corona update – 2020 garantie

Africa needs you! Don't cancel but reschedule your safari to Tanzania!

Voor het laatste nieuws en actuele ontwikkelingen omtrent het coronavirus in Tanzania verwijzen wij u naar Wikipedia en het reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Update 24 maart 2020

Tot nu toe zijn er 12 mensen besmet geraakt met het coronavirus in Tanzania, zonder sterfgevallen. Ondertussen heeft de regering aanvullende maatregelen genomen om de verspreiding van het virus te beperken. Alle reizigers die in Tanzania aankomen, moeten verplicht 14 dagen in quarantaine en worden nauwlettend in de gaten gehouden alvorens ze de isolatie verlaten. Laboratoria en ziekenhuizen hebben hun apparatuur en voorraden uitgebreid en staan in opperste paraatheid. Op Zanzibar zijn toeristische vluchten verboden en alle hotels zijn inmiddels gesloten.

We zijn blij te kunnen bevestigen dat onze laatste gasten afgelopen weekend veilig naar huis konden reizen, zodat we ons nu volledig kunnen concentreren op de best mogelijke oplossingen voor de komende safari’s.

Update 19 maart 2020

Helaas is het aantal coronagevallen inmiddels gestegen naar drie. Als reactie hierop heeft Tanzania nu ook alle universiteiten in het land gesloten. Openbare plaatsen zoals supermarkten hebben plaatsen ingericht om handen te wassen. En een toenemend aantal restaurants en winkels is begonnen met bezorging aan huis. Internationale vluchten van en naar Tanzania stoppen vrijwel volledig vanaf komend weekend.

We begrijpen het volledig als u zich zorgen maakt over uw geboekte safari. Voorlopig concentreren we ons op alle safari’s die in april vertrekken. Voor reizen in mei en later wachten we nog even af, maar we nemen contact met u op zodra dat nodig mocht zijn. We gaan er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u nog steeds met ons kunt reizen! En vergeet niet onze 2020 garantie voor safari’s in 2021!

Kijk voor toekomstige updates op de website van de Wereldgezondheidsorganisatie of neem rechtstreeks contact met ons op.

Update 17 maart 2020

Helaas werd op maandag 16 maart het eerste geval van coronavirus bevestigd in Tanzania. De patiënt verkeert momenteel in goede conditie en wordt in quarantaine gehouden in het ziekenhuis, terwijl de overheid personen opspoort waarmee ze mogelijk in contact is geweest. Als reactie daarop heeft het land direct strengere maatregelen genomen. Afgezien van de lopende temperatuurcontrole’s zijn ceremonies en evenementen geannuleerd. Op alle openbare plaatsen zijn handdesinfecterende middelen geïnstalleerd en burgers worden geïnformeerd over hun individuele verantwoordelijkheden om verdere uitbraak te voorkomen.

Het is niet ondenkbaar dat de maatregelen nog verder aangescherpt zullen worden in de komende dagen. We zullen de situatie nauwlettend blijven volgen en u op de hoogte houden van nieuwe ontwikkelingen. Als u vragen heeft, neem dan gerust contact op met onze safari-experts.

 


Book now for 2021 guarantee

Geen Corona in Tanzania

Met betrekking tot de recente gebeurtenissen rondom het Corona-virus (COVID-19), willen we allereerst onze sympathie betuigen aan iedereen die is getroffen, direct of indirect.

Het goede nieuws is dat er in Tanzania tot op de dag van vandaag nog geen Corona is vastgesteld. Desalniettemin heeft de regering de nodige maatregelen ingevoerd om de veiligheid van de bevolking en toeristen te waarborgen. Bij elke grenspost wordt de lichaamstemperatuur gecontroleerd. Er zijn testen beschikbaar en isolatie centra zijn opgezet voor als het nodig mocht zijn.

De safari’s in Tanzania vinden verder plaats zoals gewoonlijk. We hebben momenteel gasten in verschillende nationale parken, overnachtend in kleine, afgelegen lodges en ver weg van de drukte. We houden echter de situatie nauwlettend in de gaten en zodra er nieuws is laten we het u weten.

Aangezien de ontwikkelingen van dag tot dag veranderen, hebben we besloten om alle vragen of verzoeken te behandelen op basis van de specifieke situatie die op dat moment van toepassing is. Accommodaties en luchtvaartmaatschappijen hebben al bevestigd dat ze flexibeler zullen zijn. En natuurlijk zullen ook wij er alles aan doen om u te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

2020 garantie

We begrijpen volledig dat u door de onzekere situatie twijfelt en terughoudend bent met het boeken van een vakantie. Om deze reden hebben we de 2020 garantie in het leven geroepen:

Boek uw safari naar Tanzania voor 2021 tussen nu en 1 juni
en we garanderen de huidige prijzen van dit jaar!

Dus geen zorgen of het Corona virus nog drie weken, drie maanden of zes maanden duurt, en daarmee uw reisplannen in de war stuurt. Geen zorgen om de extra kosten door het uitstellen van uw droomreis. In plaats daarvan kunt u gewoon doorgaan met plannen en dromen, terwijl u profiteert van de huidige prijzen.

Wij wensen u en uw familie het allerbeste in deze turbulente tijd en aarzel niet om contact met ons op te nemen bij vragen.

Leave a Reply