nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Golf en safari in het veelzijdige Tanzania

18 holes professionele golfbaan arusha tanzania privé safari

Uw favoriete sport beoefenen op een van de mooiste golfbanen én tegelijk op privé safari in het beste safariland van Afrika? Het kan allemaal, in Tanzania. Het land met de beroemdste en meest indrukwekkende wildparken en een prachtig 18-holes golfparcours op het Kilimanjaro Golf and Wildlife Estate nabij Arusha.

Laat ons u meenemen op een unieke privé safari door dit indrukwekkende land. Wij stellen samen met u úw droomreis samen. De perfecte combinatie van golf en safari.

vechtende leeuwen tanzania wild privé safari

Review
“Wij hebben een prachtige reis mogen maken in Tanzania. Onze wensen zijn omgezet in een droomvakantie. Allereest een indrukwekkende safari door drie parken, vervolgens een paar dagen op het mooie Kilimanjaro Golf and Wildlife Estate (verblijf in een sfeervol huis aan de golfbaan) en tenslotte een paar dagen Pangani aan de Swahili kust, waar we in alle rust konden genieten van deze prachtige ongerepte kust aan de Indische Oceaan. Vanaf het moment van aankomst op het vliegveld tot het moment van vertrek, alles was geregeld.
Kortom: een onvergetelijke reis, die we van harte aan bevelen aan een ieder met hetzelfde vakantie ideaal: golf, safari (en zee).
Louise en Geert Vennekens”

golfen in tanzania 18 holes professionele golfbaan tanzania privé safari

 

Voorbeeld golf en safari Tanzania

Vrijblijvende aanvraag
E-mail contact
Telefonisch contact: Gertjan +255 784 722 497 of Anja +255 784 633 211
Whatsapp, FaceTime en Skype (ajabu.adventures)

Leave a Reply