nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Reisprogramma “Waar is de Mol” in Tanzania

Waar is de Mol in Tanzania at Maasai boma Mama Yamath
Stap in de voetsporen van “Waar is de Mol” met Johnny de Mol en Lil’ Kleine en ontdek Tanzania! 

Vorige maand had Ajabu Adventures de eer om BN’er Johnny de Mol, zijn gasten en de filmploeg in Tanzania te verwelkomen. Voor het populaire reisprogramma “Waar is de Mol” bezochten Johnny en rapper Lil ‘Kleine diverse hoogtepunten van Noord-Tanzania. Jaimie, de verloofde van Lil’Kleine en zijn vader reisden ook mee.

Ons team in Arusha was nauw betrokken bij de planning en uitvoering van de reis. We verzorgden de reserveringen van exclusieve lodges zoals One Nature Nyaruswiga Safari Camp in het hart van de Serengeti. We gaven advies over de meest geschikte filmlocaties en regelden last-minute verzoeken om de opnames zo soepel mogelijk te laten verlopen.

En wat een prachtige reis is het geworden, vol avontuur en verrassingen! Van een ballonsafari in de Serengeti en bezoek aan het kindertehuis van Rhotia Valley Lodge tot de witte zandstranden van Zanzibar. En niet te vergeten: overnachten in de Maasai boma van onze dierbare familie Yamath, waar enkel Ajabu Adventures gasten welkom zijn!

Heeft u de aflevering gemist of wilt u ‘m nog een keer bekijken? De uitzending is hier terug te zien.

Ziet u zichzelf ook al zweven boven de vlaktes van de Serengeti? Wilt u ook een bezoek brengen aan een authentiek Maasai dorp of een spannende tocht maken in de kruinen van de bomen in Lake Manyara National Park? Neem nu contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel op maat!

Waar is de Mol in Tanzania with Ajabu Adventures team

Waar is de Mol gasten met Ajabu Adventures team

Leave a Reply