nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Privé dagtrips Tanzania

Om een goed beeld te krijgen van Tanzania en de bevolking, kunt u uw reis uitbreiden met een aantal mooie privé dagtrips. Wij hebben voor u een selectie gemaakt van de meest populaire dagtrips in Tanzania.

Dagtrip Arusha National Park

Arusha National Park ligt op slechts 35 minuten van de stad Arusha en leent zich uitermate goed voor een dagtrip. De prachtige natuur, diversiteit, schitterende uitzichten en de hoeveelheid wild zijn absoluut een bezoek waard. Geniet van de sierlijke Colobus-apen, nijlpaarden, giraffen en de schitterende Momela meren vol flamingo’s.

Dagtrip Tarangire National Park

Een dagtrip naar Tarangire National Park, ongeveer 2 uur rijden van Arusha, is een echt feest en voor velen meerdere malen voor herhaling vatbaar. Het afwisselende park herbergt een diversiteit aan groot en klein wild, waaronder grote kuddes olifanten om en nabij de Tarangire River en de vele soorten (roof)vogels rondom de moerasgebieden.


Dagtrip Lake Manyara National Park

Lake Manyara National Park is een prachtig natuurpark. Het is met name bekend vanwege de grote hoeveelheden flamingo’s in het immense zoutmeer en de boomklimmende leeuwen.

Dagtrip Ngorongoro krater

Dit ‘achtste wereldwonder’ is een echt paradijs en absoluut uniek. In de Ngorongoro krater leven ongeveer 30.000 dieren en daarmee een van de dichtsbevolkte wildgebieden ter wereld. Wie weet spot u hier de zeldzame zwarte neushoorn.