nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Tanzania gekozen tot beste safari bestemming in Afrika

two giraffes necks tanzania private safari

Tanzania is door safaritoeristen en geprezen experts verkozen tot het beste safariland in Afrika. Dit concludeert SafariBookings.com uit meer dan 3.000 recensies die ze van beide groepen heeft ontvangen.

Tijdens een twee jaar durend onderzoek nam een speciale werkgroep van SafariBookings contact op met reizigers die op safari waren gegaan en vroeg hen een recensie te schrijven. Meer dan 1.000 mensen van 53 verschillende nationaliteiten deden mee en schreven bij elkaar meer dan 2.300 gebruikersreviews.

Om de indrukken van de gebruikersreviews aan te vullen, stelde SafariBookings ook een Expert Panel samen bestaande uit gerenommeerde schrijvers van reisgidsen als Rough Guides, Lonely Planet en Bradt. Dit panel schreef meer dan 756 expert reviews. Tanzania scoorde zowel in de gebruikersreviews als de expert reviews gemiddeld een 4,8 van de 5 sterren: dat is de hoogste score van de 8 grootste safarilanden.

Noordelijke safariroutes meest genoemd

In de recensies van de safaritoeristen werden vooral de noordelijke safariroutes in Tanzania genoemd. Zo werden Serengeti National Park en de Ngorongoro krater genoemd, beiden Unesco Werelderfgoed. Ook werd Arusha genoemd, de naam van het Nationale Park én de stad waarvandaan de meeste safari’s in het noorden beginnen. Bovendien was Zanzibar, het tropische eiland en een populaire bestemming voor het verlenging van de vakantie, erg populair onder de recensenten.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een privé safari in Tanzania? Bekijk onze meest populaire safariprogramma’s voor meer inspiratie of neem contact met ons op voor een op maat gemaakt reisvoorstel

 

 

Leave a Reply