nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Waarom kiezen gasten voor Ajabu Adventures

Picnic lunch on safari with Ajabu Adventures

Wij bieden privé reizen op maat, afgestemd op de behoeften en wensen van individuele reizigers. Of u nu een exotische strandvakantie wilt combineren met een bezoek aan de mooiste wildparken in Tanzania of liever de Kilimanjaro beklimt, het is allemaal mogelijk.

Onze reizen zijn ook zeer geschikt voor families met kinderen.

We staan bekend om onze persoonlijke service, aandacht en hoge kwaliteit. Het TripAdvisor Certificate of Excellence hebben we in 2016 gewonnen vanwege de uitstekende reviews van reizigers. Lees de reviews op TripAdvisor.

We zijn gevestigd in Arusha, het safarihart van Tanzania. Alle medewerkers van het Ajabu Adventures-team wonen in Tanzania en de meesten zijn er opgegroeid. Hierdoor kennen we het land en de cultuur als geen ander en kunnen wij u de meest bijzondere plekjes laten zien.

Ajabu Adventures special 4WD safari vehicle
Onze speciale 4WD safariauto’s zijn ontworpen met extra grote ramen, open schaduwdak en veel beenruimte, zodat u optimaal kunt genieten van uw safari. Verder beschikken onze auto’s over airconditioning, koelkast, oplaadmogelijkheden en een beanbag. De auto’s zijn uitermate geschikt voor film- en fotosafari’s.

Onze Tanzaniaanse privé gidsen behoren tot de meest ervaren, goed opgeleide gidsen in Tanzania en spreken vloeiend Engels. Vanaf het moment van aankomst tot vertrek staat er een privé gids klaar. Vol passie nemen zij u mee op een unieke reis door de cultuur, de natuur en het dierenrijk van Tanzania.

Wie reist met Ajabu Adventures gaat Tanzania écht ervaren, beleven en voelen!

Informeer nu naar een privé safari om Tanzania op UW manier te ontdekken!

Safari guide Juma with children on a family safari in Tanzania

Leave a Reply