nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Waarom Tanzania? Hier de top 5!

Lion in tree in Serengeti National Park
U wilt graag op safari of genieten van een heerlijke strandvakantie? Maar u twijfelt alleen nog welk land u moet kiezen? Dan maken we het u graag iets makkelijker. Hierbij de belangrijkste 5 redenen om voor Tanzania te kiezen.

1. Serengeti

Het beroemdste natuurpark ter wereld. De locatie van één van ’s werelds grootste  natuurspektakels: de grote jaarlijkse trek van miljoenen gnoes, zebra’s en gazellen. Boek de Serengeti Migratie en wees getuige van dit natuurwonder.

2. Ngorongoro krater

Dit paradijs staat op de lijst van Unesco’s werelderfgoederen. In de ruim 20 km brede en 600 meter diepe krater leeft een ongekende populatie wilde dieren zoals de zwarte neushoorn, leeuwen, jachtluipaarden, olifanten, buffels en nijlpaarden. Bekijk Safari’s & Tours voor de mogelijkheden of neem contact met ons op voor een advies op maat.

3. Kilimanjaro

Op menig ‘bucket-list’ staat de beklimming van de Kilimanjaro bovenaan. De beklimming van deze hoogste berg van Afrika (5895 meter) is een behoorlijke beproeving. De tocht begint namelijk in de tropen en eindigt in de sneeuw. De beloning is spectaculair: een uitzicht over Afrika. Bekijk de Kilimanjaro Safari.

4. Zanzibar

Het mooiste exotische eiland van Afrika. Kilometerslange witte stranden, azuurblauw water, schitterende koraalriffen, top snorkel- en duiklocaties en de meest hartelijke bevolking. Bekijk de Zanzibar en Tanzania privé safari.

5. Maasai

De Maasai is met voorsprong de bekendste stam van Afrika. Tijdens uw bezoek aan Tanzania geeft deze kleurrijke stam u een unieke kijk in hun dagelijks leven, tradities en gebruiken. Bekijk de Cultuur Avontuur privé safari vol bijzondere ontmoetingen met lokale stammen.

Hebben we je al kunnen overtuigen? Neem dan vandaag contact met ons op voor een gedetailleerd reisvoorstel geheel op maat gemaakt!

Bekijk meer nieuws van Ajabu Adventures in Tanzania

Leave a Reply