nl     en
ajabu-adventures-private-safaris-tanzania

Wat u moet weten over de Grote Migratie

Kuddes gnoes vullen de vlaktes van de Serengti

Heeft u er ook altijd van gedroomd om getuige te zijn van de Grote Wildebeest Migratie in Afrika?

Serengeti National Park is zonder twijfel de beste plek om de Grote Trek mee te maken. Het is één van de meest indrukwekkende natuurspektakels ter wereld. Duizenden en duizenden dieren vullen de vlaktes en reizen zij aan zij in een nooit eindigend circuit. Vanuit het zuiden van de Serengeti volgen ze de regens op zoek naar groene grasvlaktes en vers water. Eerst trekken ze naar het westen, dan naar het noorden en uiteindelijk weer zuidwaarts via de oostkant.

Gnoes volgen de regens op zoek naar vers voedsel

In de voetsporen van de gnoes

Wij nodigen u uit om de voetsporen van de gnoes en zebra’s te volgen. Ga mee op ontdekkingsreis langs de pure schoonheid en het drama van de migrerende kuddes. Het is een reis die is bezaaid met gevaar, door hongerige roofdieren, steile rivierhellingen of regelrechte uitputting. Alleen de sterkste overleven.

Wanneer u uw safari wilt plannen naar de meest sensationele show op aarde, wilt u er natuurlijk zeker van zijn dat u een plaatsje op de eerste rang heeft. Timing is cruciaal, dus uw reisplannen moeten overeenkomen met de trek van de kuddes.

Maar geen zorgen! Wij nemen u stap voor stap mee in het proces om te beslissen waar en wanneer naar toe te gaan. We geven u een gedetailleerd migratieoverzicht met de trek van maand tot maand, inclusief een interactieve kaart van de Serengeti. En natuurlijk adviseren wij u in welke safarilodges of tentenkampen u het best kunt verblijven voor de optimale migratie-ervaring.

Gnoes grazen vredig op de vlaktes van Serengeti National Park

Grote Migratie Safari

Neem gerust contact met ons op om uw Grote Migratie Safari in Tanzania te plannen. Stuur ons een aanvraag en u krijgt van onze experts het meest actuele advies en een vrijblijvend reisvoorstel toegestuurd, dat volledig op uw wensen en behoeften is afgestemd.

Leave a Reply